lauantai 18. lokakuuta 2014

Jouluhankintoja


Meillä päin ei vielä ole uusia joululehtiä näkynyt, paitsi tämä yksi. Päädyin sitten uusien joululehtien kaipuussani ruotsinkieliseen lehteen nimeltään Drömhem & trägård. Ihania olivat kuvat. Näyttäisi siltä, että joulukukkia asetellaan Ruotsissa tänä vuonna kupariastioihin. Käyttöön pääsevät siis kuparipannut ja -kannut, kenellä niitä sattuu löytymään. Yksi kukka-asetelma oli vanhassa peltirasiassa, mikä oli pirteä idea myös. Lehdessä oli myös kaavoja itse askarreltaville koristeille.

Viimeisessä kuvassa näkyy vielä muutama jouluhankinta: lasikupu puoleen hintaan, 4living-peltipurkki ja Luzerne-lautanen riisikuviolla. Kirppikseltä kahdella eurolla löytyivät tuikkuastiat paksua, itselle mieluisen punaista lasia. Saa nähdä, mitä näistä tulee kehiteltyä ja mihin sijoiteltua.






2 kommenttia:

  1. Kiitos vierailusta ja blogimme nostamisesta listallesi :) Keskitymme joulupaketointiin marraskuusta lähtien ja joulu tulee olemaan kantavana teemana aina vuoden loppuun saakka.

    VastaaPoista
  2. Ihana joulukirja on Hannu Sarenströmin Vinterkalas. Kirja alkaa marraskuusta ja päättyy Nuutinpäivään. Jouluisia tunnelmakuvia, leivontaohjeita ja ruokaohjeita. Luulen, että kirja on julkaistu myös suomeksi.

    VastaaPoista