sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Joulutunnelmia

Joulutunnelmaa on taas nostatettu muutamalla koristehakinnalla. Harmaat lyhdyt heittävät kauniit varjot. Harmaat kuuset saivat ympärilleen Airamin sydänkuvioisen led-valolangan. Nämä Honeycomb Decoration -kuuset voi lähettää vaikka kirjekuoressa, ja avattuna ne napsahtavat kiinni magneeteilla. Todella kätevää!

Sohvatyynyihin laitettiin joulupukit leppoisasti hymyilemään. Olohuoneen toinen puoli on kaivannut jotain kattoon, ja Pentikin lyhty sopii kristallikruunun pariksi mainiosti. Pentikiltä mukaan tarttui myös suloinen tonttupariskunta.





6 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköisiä kuusia! Mistä ostit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikallisesta sisustusliikkeestä. Pakkauksen päällä luki tuo 'hunajakennokoriste'. Löytynee sieltäpäinkin sisustusliikkeistä.. :)

      Poista
  2. Ihana tuo tyynyliina :) Itse ajattelin ostaa uudet jouluverhot keittiöön, samat ovat nyt toimittaneet virkaa kesät talvet.

    Milla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ostin pari sohvan päälle, kun oli niin miellyttävän oloinen pukki :D Anoppini ompeli meille keittiöön uudet jouluverhot valitsemastani kankaasta. Laitan esittelyn, kunhan keittiö päätyy joulukuosiin.. Hyvää jouluverhon metsästystä!

      Poista
  3. Joulukoristeita tulee aina ostettu/tehtyä lisää vaikka vanhojakin on jo. Eihän sille mitään voi että ovat niin kauniita.
    Ihania ostoksia olet tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina sitä uusia ihanuuksia löytyy :) Onpahan kuitenkin piristystä tähän pimeään aikaan, kun tunnelmoi ja koristelee. Kiitos, kun kävit kommentoimassa :D

      Poista