sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Ensimmäinenkö jo?

Nyt on maailmankirjat sekaisin! En yhtään tiennyt, että tänään on jo ensimmäinen adventti ennen kuin blogeista näin.

Torstaina olin flunssassa ja kävin koronatestissä (joka oli ihan muutaman sekunnin juttu, vähän kuin vettä olisi mennyt nenään ja kutitellut). Pari päivää tein sitten etätöitä tulosta odotellessa (negatiivinen).

Eilen laittelin kynttilät ikkunoihin ja koristeita paikalleen. Samalla tuli pyyhittyä pölyjä. Tänään homma jatkuu. Lupauduimme taas jouluikkunan tekoon kaupunginosamme  joulutempaukseen, ja sitä voisi myös suunnitella. Korona-aikaan ikkunoita on varmasti erityisen mukava kierrellä katsomassa.

Nyt lähden kaivamaan adventtikynttilät esiin. Meillä ei ole tonttuovea, mutta pari vuotta sitten liimailin kuvista tällaisen enkelioven ja laitoin vanhan ikkunan ruutuun. Hyvää ensimmäistä adventtia! 🕯



11 kommenttia:

 1. Syksy on mennyt kyllä vauhdilla, nyt jo joulukuussa:) Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Todella haipakkaa on mennyt aika tänä talvena. ☃️

   Poista
 2. Ihanaa, kun on joulukuu. Joulun odotus on aina sitä parasta. No onneksi koronatesti ei tuntunut kovin ikävältä. Moni tuota testiä on jo käynyt testaamassa. Äyks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna on menneet päivät ihan ennätysvauhtia, mutta vielä on onneksi odotusta jäljellä! 😀

   Poista
 3. Päivän "luukusta" pääsee tänne :)
  https://jouluni.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ihanaa & tunnelmallista joulukuuta!💜 Julkaisin blogissani nyt "Joulublogit joita luen 🎄" ja mainitsin blogisi siellä!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maininnasta! 😀 Ihanaa joulun odotusta sinullekin❣️✨

   Poista
 5. Ensimmäinen adventti tuli kyllä tänä vuonna jotenkin varkain. Minä unohdin ostaa adventtikynttilätkin (vaikka kynttilöitä onkin yksi kaappi pullollaan, ei mielestäni sopivia adventtikynttilöiksi). Onneksi muistin, että mulla on yksi vanha Partyliten somiste neljälle kynttilälle ja se saa nyt toimittaa adventtikynttilöiden virkaa.

  Ihanaa joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan se lumenpuute, joka on aiheuttanut ajankulun hämärtymisen! Adventtikynttilät voi onneksi laittaa moneen tapaan. 😀🕯
   Ihanaa joulukuuta sinullekin❣️

   Poista