keskiviikko 4. lokakuuta 2023

Joulun 2023 trendivärit

Uusi joulukausi ja uudet trendit! On hauskaa seurailla joulun trendejä, vaikka en juuri niitä noudatakaan. Joulun valmisteluihin voi napata vaikka jonkin pienen uuden koristeluvinkin. Ja välillä huomaa, että kotoa löytyykin jo aineksia toteuttaa jokin idea, kun saa videoista tai lehdistä inspiraatiota. 

Tänään on jouluun 80 päivää! Alla olevat 12 joulun väriteemaa tämän vuoden koristeluun on poimittu Ramon - at HOME -kanavalta (https://youtu.be/AYVdjP5pMTQ).

Ensimmäinen trendi on karkkimaa. Tämä tarkoittaa vaahtokarkkisävyisiä koristeita, nonparellin näköisiä struktuureja, isoja karkki- ja tikkarikoristeita, kuppikakkuja ja muita herkkuja. Tänä jouluna siis koristeluun makeaa mahan täydeltä!Toinen joulun 2023 trendi on luminen metsä. Tähän orgaaniseen trendiin kuuluu valkoisia kukkia, luontoon liittyviä koristeita ja oliivinvihreään taittavia sävyjä.


Kolmanneksi tänä jouluna suositaan kultaa, ruusuja ja glamouria. Tässä trendissä väreinä ovat hempeä vaaleanpunainen, kerma, ruusukulta ja kulta. Tässä lookissa koristellaan ruusuin, pionein, koristeoksin, nauhoin ja kristallein. Värit ja materiaalit luovat ylellisen tunnelman.Neljännessä trendissä pääosassa ovat pukin apulaiset. Tässä hauskassa tyylissä räiskyvät pirteä punainen ja vihreä. Pukin apulaiset ovat leikkisiä, ja heillä on ehkä meneillään jotain, mistä pukki ei ole tietoinen.


Piparminntuherkku loistaa tietenkin puna-valkoisena. Tontun hattu on polkkakarkin värinen, joulutähdet puna-valkoisia ja koristenauhat tietenkin myös piparmintun värisiä. Tämä tyyli on pirteä ja raikas.


Yksi vuoden väri on smaragdinvihreä. Sitä yhdistetään sekä ylvääseen kultaan että loistaviin kristalleihin. Samettinauha sekä vihreät kukat tuovat koristeluun loistokkuutta. Tämän vuoden punaisen sävy on magenta. Se on yksi minunkin lempiväreistä ja tuo modernia vivahdetta koristeluun. Punainen yhdistetään sädehtivään kultaan ja jalokivikoristeisiin.


Usein koristelussa käytetään joko kultaa tai hopeaa, mutta yksi tämän vuoden trendi on yhdistää erilaisia metallisävyjä. Kuusessa hopea vaihtuu liukuvasti kultaan, ja mukaan on liitetty messingin värisiä kynttilänjalkoja.


Vintage joulu -trendissä käytetään klassisia koristeita, mutta tyyliä modernisoidaan raikkaalla limenvihreällä ja karkkisävyisellä punaisella. Kuusessa voi käyttää isoja paketteja ja orjanlaakerioksia. Riikinkukkoväriloisto jatkuu tämä vuonna. Koristeet ja nauhat hehkuvat kauniita värejä ja kuvioita.Erityisen kaunis trendi on huurteinen minttu. Se on tyylikkään viileä, ja siinä käytetään huurteisia eukalyptuksen oksia, mintunvihreitä roikkuvia koristeita ja jäisenä kimaltavaa valkoista.


Laventelin ja vaalean purppuran sävyt ovat myös persoonallisia joulusävyjä. Sinertävät hortensianoksat ja kuplamaiset lasikoristeet yhdistetään kimaltavaan hopeaan.Jouluna 2023 tuntuu värimaailmassa löytyvän jokaiselle jotakin, ja mikäs sen mukavampaa! 4 kommenttia:

 1. Siis oikeastaan kaikki on trendikästä, mukavaa! :)
  Näistä ehkä itseä viehättää eniten "luminen metsä", hieman samoja värejä mitä sisustuksessa olen muutenkin halunnut lisätä. Metallina olisi kuitenkin "kulta", se on melkein aina minusta jouluisempi kuin "hopea".
  Ihana postaus taas. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤️ Minun yksi suosikki on ruusu ja kulta. Viileä minttu on ihanan rauhoittava, vaikka sellaista meiltä ei kyllä taida löytyä. Meilläkin on kultaa oikeassa kuusessa ja olohuoneessa. Muista huoneista löytyy hopeaakin.
   Tänä vuonna löytyy tosiaan kaikille jotain mieluista! 😄

   Poista
 2. Eniten minuun vetoaa näistä lämmin 'luminen metsä', salaperäinen 'smaragdinvihreä' ja iloinen 'piparminttuherkku'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smaragdinvihreä on ihana ja ylellinen. Meillä on vihreää olohuoneen matoissa, mutta vähän maltillisempana. Ja vihreä samettitähti. Piparminttua meillä oli parina jouluna keittiö täynnä. Se on kyllä niin pirtsakka! 😄

   Poista