tiistai 10. lokakuuta 2023

Joulun kuvakalenterikatsaus

En ole vielä hankkinut tämän vuoden kuvakalenteria jouluksi, joten etsiskelin niitä netistä. Ensimmäisenä vastaan tuli Adlibriksellä erikoinen pop-up-adventtikalenteri, jossa on yksityiskohtia 1940- ja -50-lukujen amerikkalaisista korteista. Kuvissa joulupukki on erilaisissa puuhissa.

Adlibris (klik), 14,30 €

Toinen Adlibriksen kalenteri pitää sisällään yksityiskohtaisia joulutarroja. Joulupukki on kalenterin kuvassa juuri lähdössä lahjojen jakoon. 

Adlibris (klik), 8,20 €

Adlibriksen upein kalenteri on Royal Botanic Gardens Kew’n kanssa yhteistyössä tehty pop-up-kalenteri, jossa on puu ja 28 pientä vihkosta syksyn ja talven eläimistä ja kasveista. Lisäksi mukana on 25 pahvikoristetta.  Tämä on yksi ennakkosuosikkini. 

Adlibris  (klik), 32,20 €

Vielä bonuksena puoleen hintaan myytävä Adlibriksen Tammen kultaiset kirjat -minikirjakalenteri klassikkotarinoista. Onhan tässäkin kuvia. Jos pikkuväkeä löytyy lähipiiristä, tämä on ihan ehdoton

Adlibris, 12,90 €

Hyvän Tuulen Puodilla on todella kattava tarjonta laadukkaista Spiegelburgin kuvakalentereista. Niitä on isoista kalentereista  (52 x 38 cm) pakettikorttikokoisiin (n. 9 x 6 cm). Minulla on ollut iso matka-arkku ja avattava talokalenteri. Tässä linkki Hyvän Tuulen puodin kuvakalentereihin (klik), joita on neljä sivullista, 2,90 € - 49,90 €. Omia lemppareitani ovat seuraavat:



Myös Patinaputiikissa on samantyyppisiä kuvakalentereita. Tässä linkki (klik) heidän tarjontaansa, 7 € - 25 €. Heidän sivuillaan huomion herättivät nämä: 



Suomalaisesta kirjakaupasta tarjolla on nostalginen Rudolf Koivun kuvakalenteri, jossa tunnelmallisuus on taattu.

Suomalainen (klik), 7,95 €

Viimeisenä vielä toinen ennakkosuosikkini eli Ateneumin teosten yksityiskohtien ympärille laadittu kuvakalenteri. Nämä Ferdinand von Wrightin närhethän ovat aivan vastustamattomia. 

Suomalainen (klik), 11,95 €


4 kommenttia:

  1. No jopas ovatkin hienoja! Jokaisen noista ottaisin mielelläni.
    Olen säästänyt kaikki löytämäni perheen kuvakalenterit. Nyt ei ole tullut niitä hankittua vuosiin, kun ei ole pieniä lapsia perheessä. Kaikki nuo kalenterit sopisivat kyllä aikuisenkin makuun.
    Hyvää Aleksis Kiven päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, miten ihanaa, että olet säästänyt kalenterit! 😄 Meidän lapsilla ei ollut kuvakalentereita vaan lähinnä karkkisellaisia. Omat olisi voinut säästäää. Nuo mainitsemani talo- ja mattkalaukkukalenterit taitavat olla koristelaatikoissa.
      Kiitos samoin! 📚

      Poista
  2. hienoja.minä raukka en osaisi valita.onneksi en osta netistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat! 😀 Kuvakalentereita taitaa löytyä myös posteista ja varmaan joistakin marketeistakin.

      Poista