torstai 12. lokakuuta 2017

Juhlava oloasu Lidlistä

Harvoin ehdin ostamaan mitään vaatepuolta Lidlistä, koska hyvät artikkelit ostetaan heti loppuun, mutta tänään pääsin jo aamupäivällä Lidliin ja löysin sieltä ihanat oloasut, jotka mielestäni sopivat kuin nakutettuna joulun pitkiin lomapäiviin.

Oloasut olivat ohutta, laskeutuvaa puuvillaa, eivät siis jäykkää, paksua, pönköttävää materiaalia, ja mikä ihaninta, housujen sivusaumoja ja takin huppua ja taskuja reunustivat paljettikoristelut. Jouluista kimalletta siis juuri sopivasti. Hupussa oli myös ylellinen satiinivuori. Innostuin sitten ottamaan sekä harmaan että mustan oloasun, kun hintakin oli vain 18 euroa. Tarjolla oli myös roosanpunertava värivaihtoehto.

Lidlin Esmara-merkissä on joskus kokeiltuna ollut se ongelma, että hihat ja lahkeet ovat kokonumeroon nähden melko lyhyet, joten otin koon L 44/46, vaikka yleensä käytän kokoa. 40/42. Tämä oli hyvä ratkaisu, sillä hihat ja lahkeet eivät olisi saaneet olla yhtään lyhyemmät tällaiselle 168-senttiselle, ei mitenkään hoikalle naisvartalolle. Pesuohjeiden mukaan tuotteen ei pitäisi kutistua ja sen saa pestä 40 asteessa. 

Nyt on siis joululomaksi ihanat oloasut, ja taas saa ruksia yhden asian joulun to do - listalta. 


11 kommenttia:

  1. Ihanat! Nyt pitäisikin päästä Lidliin 😀 Tykkään myös oloasuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! 😀 Toivottavasti eivät ehdi loppua. Meillä on onneksi Lidl noin sadan metrin päässä, mutta harvoin sinne arkena aamuvarhain ehtii. Jouluksi on ihana saada oloasu, ja näissä oli vielä bling blingiä. Velouri on muuten tuon materiaalin nimi tietenkin.

      Poista
  2. Oi miten kivannäköiset ja varmasti ihanat päällä! Lidlistä löytää kyllä tosi kivoja ostoksia:) Mukavaa viikonloppua!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin!

      Oli kyllä ihanan pehmoinen oloasu! ❤️

      Poista
  3. Kaikki kimaltava on ihanaa! Tuo asu on varmaan kiva päällä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluna kaikki kimallus on ihanaa!✨ Pehmeä oloasu ja villasukat ovat kyllä paras asu verkkaisiin lomapäiviin! 😄

      Poista
  4. Näyttää kivalta! Nyt onkin harvinaisen pitkä aika siitä, kun olen viimeksi käynyt Lidlissä. Täytyiskin käydä tsekkaamassa tarjonta pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
  5. Usein Lidlin mainoksissa on jotain kivaa. Meillä on ihan vieressä, mutta aika harvoin tulee silti käytyä. 😀

    VastaaPoista
  6. Lidl on ollut loistava ostospaikka siihen asti, kun päättivät lopettaa mustikkamuffinsit valikoimastaan noin kuukausi sitten!
    Nyt jää monet heräteostot tekemättä siihen asti, kun palauttavat muffinssit...


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustikkamufgisseja en olekaan maistanut, suklaisia vain. Toivottavadti palaavat valikoimaan. 😀

      Poista
    2. Siis muffinsseja... ja toivottavasti. Pitäisi käyttää laseja. 🤓

      Poista