maanantai 21. marraskuuta 2016

Blogger Recognition Award

Blogger Recognition Award on bloggaajan toiselle bloggaajalle antama tunnustus, jonka ohjeet ovat seuraavat:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.


Milla valloittavan ihanasta Kun taivaalta sataa valkoisia hiutaleita -blogista antoi kauniiden sanojen kera tunnustuksen blogilleni, mikä lämmittää kovasti mieltä. Millan kanssa "löysimme toisemme" heti bloggaamisen alkutaipaleella. Milla on taitava valokuvaaja ja vangitsee ihania yksityiskohtia ja tunnelmia kuviinsa, joita täydentävät runolliset tekstit. Millasta on tullut oikea virtuaaliystävä. <3

Aloitin joulublogini lokakuussa 2014. Rakastan joulua ja olin lueskellut joulublogeja ja halusin itsekin kirjoittaa joulufiiliksistä ja -valmisteluista. Pidän joulublogien maailmassa siitä, että ketään ei tuomita tai arvostella: kukin saa viettää sellaista joulua kuin haluaa. Siinä piilee joulublogien rikkaus. Voi tutustua läheltä hyvin erilaisiin jouluihin ja nauttia niiden tunnelmista. Sinulla on vain yksi joulu - paitsi jos luet joulublogeja.

Ohjeita aloittelevalle bloggaajalle: 

Päätä ennen blogin aloittamista, kuinka julkisesti esiinnyt blogissasi. Itse en halunnut olla blogissa omalla nimelläni ja kuvallani. En myöskään julkaise perheestäni tunnistettavia kuvia.

Aina ei välttämättä ole kovin paljon aikaa kirjoittaa. Pari kuukautta ennen joulua on työssäni yleensä kiireistä aikaa, joten luvattoman vähän olen tänäkin vuonna ehtinyt kirjoitella blogiin. Jokainen kuitenkin voi kirjoittaa niin lyhyesti tai pitkästi kuin on aikaa. 

Viimeinen neuvo voisi olla se, että kirjoita rohkeasti omalla tyylilläsi. Juuri persoonallisuus on kiinnostavaa.  

Tunnustukset menevät minulta seuraaville blogeille: 

Keltaisen talon joulunodotusta on lämminhenkinen blogi, jossa on askarteluja, käsitöitä ja kotoisia koristeluja ja leppoisaa perhe-elämää, josta on mukava lukea.

Kohti joulua -blogin Karo on tehnyt jo useana vuonna ison työn järjestämällä joulumielen tärkeän nostattajan eli Salainen jouluystävä -ringin. Suuret kiitokset hänelle!

Tule joulu punainen -blogissa seikkailevat pieni koira, kissa ja nuori neitokainen ihanissa joulutunnelmissa. Täältä löytyy tee se itse -askarteluja ja monenlaisia jouluisia puuhia.

Päivänpesän elämää -blogissa vilisee kissoja, tuunausta, ihanaa talonpoikaistyyliä, kotoilua ja hyvää mieltä.

Joulu Mimmin luona -blogista löytyy joulutohinoissa viihtyvä Peppi-kissa ja Johannan monenmoisia jouluaiheiden esittelyjä.

Joulunpunaisia unelmia -blogissa voi todellakin tutustua joulunpunaisiin unelmiin ja jouluisiin koristeluihin. Tätä blogia lukiessa tuntuu kuin pääsisi kyläilemään heidän kotiinsa.

Joulua sydämellä -blogista henkii ystävällisyys ja rauhallisuus - oikea joulumieli. Tämä on hyvän mielen blogi.

Jouluisia hetkiä -blogissa on kauniita tunnelmapaloja, ihania reseptejä ja leppoisaa kotioloa.

Jouluttelua joulublogi on kaunis kokonaisuus koristeluineen ja resepteineen. Miruun voi luottaa, jos miettii jouluglögien valintaa.

Tuo ääni tiukujen -blogi on raikas ja kaunis. Toivottavasti tänä adventtiaikanakin pääsemme seuraamaan lystikkään Touko-tontun seikkailuja jouluvalmistelujen lomassa.8 kommenttia:

 1. Kiitos paljon tunnustuksesta ja imartelevasta kuvauksesta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 💚 Jee, yhdeksänvuotiaani opetti minulle, miten emojit saa padilta. On se hyvä, kun kotoa löytyy diginatiiveja.

   Poista
 2. Paljon kiitoksia minultakin tunnustuksesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimesi kohdalle oli Mimmin innoittamana livahtanut Minttu. Korjasin sen tekstiin. Pahoittelut! :)

   Poista
 3. Kiitos, kun vastasit ❤️ Minullakin on tällä hetkellä kiireinen vaihe, mutta toivon että jossain vaiheessa nyt helpottaisi. Koti kaipaa kovasti joukutuunausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi tunnustuksesta! ❤️ Pari viikkoa minullakin hyvin kiireistä. Sitten ehkä jo ehtii vähän enemmän keskittyä valmisteluihin. :)

   Poista
 4. Kiitos tunnustuksesta, tänään ilmestyy blogiini! :) Sanasi tuossa lopussa lämmittiviät suuresti mieltä, joten kiitos <3

  VastaaPoista