perjantai 7. syyskuuta 2018

Viikko ja 100 päivää jouluaattoon

Tänä syksynä joulu on ollut mielessäni aiempaa aiemmin. Pesin kaikki 100 ruutua viime viikonloppuna, ja vaikka ne eivät puhtaana jouluun asti pysykään, tuntuu kuin joulusiivoukset olisi jo aloitettu. Vähän olen myös kaappeja siivoillut, kun siirsin maljakot, kynttilänjalat ja kynttilät kesällä meille annettuun vanhaan kaappiin.

Esikoinen muutti Turkuun opiskelemaan, joten huoneenvaihdoksiakin on tiedossa. Keskimmäinen muuttaa pohjakerrokseen esikoisen entiseen huoneeseen. Pohjakerroksessa tyhjillään (tai siis joulukoristeita ja roinaa täynnä) olleesta huoneesta tehdään "vierashuone", jossa esikoinen voi asustella kotona käydessään. Kuopus muuttaa sitten taas keskimmäisen huoneeseen. 

Jotta tämä kaikki onnistuu, pitäisi saada aikaiseksi paljon tavaran hävitystä ja siivousta. Keskimmäinen raahasi jo kaikki joulukoristelaatikot keskikerrokseen, joten voisi aloittaa karsimisen joulukoristeista. Se on helpommin sanottu kuin tehty. Nyt ajattelin kuitenkin laittaa joululaulut soimaan ja alkaa hypistellä noita jouluisia ihanuuksia. Jospa laatikkomäärää saisi edes yhdellä vähemmäksi. 


2 kommenttia:

  1. Kaunis kaappi. Kyllä joulu jo mielessä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopi meille hyvin tämä suvusta saatu kaappi. Siinä on kivat värit. 🎅🏻

      Poista