sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Boheemi lamppu

Jonkin aikaa sitten olohuoneemme oli valko-vaaleanharmaa. Sitten saimme aiemmin esittelemäni, ihanan tumman kaapin, jolle täydellinen paikka oli olohuoneen vinon seinän edessä. Siitä se sitten lähti.

Tumma klaffiilipasto, vanha tummahkopuinen tuoli ja viininpunainen keinutuoli siirtyivät myös olohuoneeseen. Sitten alkoi tuntua, että muutenkin kaipaisi vähän tummempaa ja lämminsävyisempää tunnelmaa. Indiskasta tilasin messinkisen kattolampun, joka on lampukkamaista tyyliä. Tilasin tummempia, talvisempia tekstiilejäkin, mutta ne odottavat vielä syyslomaa. 

4 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis lamppu! Lamppuasioita olen minäkin kotona pähkäillyt, ja katsellut näitä itämaisia lamppuja, niistä muodostuu usein ihana varjo seinille. Hauskaa viikkoa sinulle!

    -Ruut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lamput tuottavat usein päänvaivaa. Valitettavasti marketeissa ja remontointiliikkeissä on aina samat lamppumallit tarjolla. Hieman persoonallisempia on vaikea löytää. Tähän olin tyytyväinen. Indiskan nettikaupassa oli useampiakin kivoja tarjolla. Mukavaa viikkoa sinullekin! 😀

      Poista
  2. Tosi kaunis lamppu. Sopisi tunnelmaltaan meidän "kirjastokammarriin". Lampuilla saa niin paljon ilmettä kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kiva lamppu! Lupaamani verhopostaus tulee vasta huomenna, kun ehti tulla kuvaamiselle liian pimeää. 🌜

      Poista