perjantai 26. lokakuuta 2018

Turhuuden turuilla

Areenasta kannattaa alkaa seurata hurmaavaa ja sähäkkää englantilaissarjaa Turhuuden turuilla, joka sijoittuu 1800-luvulle ja perustuu William Makepeace Thackerayn klassikkoromaaniin. Tarinan sankaritar on nuori Becky, jolla ei ole hienoja sukujuuria eikä rahaa, mutta joka nokkeluutensa avulla aikoo päästä seurapiireihin. 

Seitsenosaisessa sarjassa on liuta nimekkäitä näyttelijöitä, kuten pääosan esittäjä Olivia Cooke, Martin Clunes, Suranne Jones, Michael Palin, Tom Bateman ja Frances de la Tour. Käsikirjoittaja Gwyneth Hughes on tehnyt muun muassa sarjaa Jane Austenin elämä. Sarjan tuottajien käsialaa ovat olleet sarjat Victoria, Poldark, Nuori Morse ja Sota ja rauha. 

Onnistuuko sääty-yhteiskunnassa kipuaminen silloisen Euroopan poliittisessa tilanteessa ja Napeleonin taistelujen keskellä ja tuoko se Beckylle onnen? Sarja näkyy TV1:ssä tiistaisin kello 21.30, ja kaksi ensimmäistä jaksoa ovat nähtävissä Areenassa vielä parikymmentä päivää.

2 kommenttia:

  1. =) kiinnostuin tosta ohjelmasta, kun siitä näky mainoksia tv:ssa. Unohdin sen ja kun muistutit tosta viime viikolla, katoin ne 2 jaksoa Areenasta, ja tykkäsin =) eka jakso oli ehkä lattea, mutta toista jaksoa katsoessa sai naureskella useaan otteeseen =D jään seuraamaan tota ohjelmaa. Kiitos muistutuksesta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että oli hyötyä. 😀 Tänään tuli kolmaskin osa.

      Poista