torstai 2. joulukuuta 2021

Minulle tuli jo joulu: Salainen PikkuJouluYstävä 2021

Osallistuin Tule joulu punainen -blogin Kristiinan järjestämään Salainen PikkuJouluYstävä -lahjavaihtoon. Kiitos, Kristiina, että taas järjestit lahjavaihdon❣️ Lähetin arvotulle osallistujalle lahjan ja sain itsekin paketin. Suuret kiitokset Salaiselle PikkuJouluYstävälleni suloisesta paketista! 

Paketti tuotti todellakin iloa! Mukana oli huumaavan kanelin tuoksuinen Maison Bellen Christmas clean -puhdistusaine. Meillä on joskus vuosia sitten ollut tätä samaa, ja ihania muistoja tulvahti mieleen tuoksun myötä. Oli ihana saada joulusiivouksiin tämä suihkepullo. Ihanalle tuoksui myös passion-hedelmän tuoksuinen Marseille-saippua, jolla joulukortin mukaan saa pehmeät kädet.

We love Christmas -kyltti kertoo paljon perheestämme: rakastamme joulua. Viininpunainen kynttilänjalka ja kynttilä sopivat jouluolohuoneemme viininpunaisiin samettiverhoihin. Kynttilän voi sytyttää kauniin nostalgisella tulitikkurasialla. Vintage-tyylinen, ”köyhän miehen hopeinen” Lene Bjerre -kuusenkoriste ripustetaan sitten lähempänä joulua aitoon kuuseen.

Mukana olevassa Joel Jyringin kortissa toivotettiin vielä seuraavaa: ”Joulu on ikuista, mennyttä ja tulevaa. Jokainen soppi ja sydämenalus toivoa täynnä. Tulkoon rauhaa, tulkoon rakkautta.”

Paketti oli siis täynnä ihanuutta! Vielä kerran kiitokset lähettäjälle joulumielen nostattavasta paketista! ❤️6 kommenttia:

 1. Kylläpä saitkin ihanan paketin ❤️
  Ihanaa joulunalusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan ihana paketti! ❤️ Ripustin koristeen jo valkoiseen kuuseeni, ja valo paistaa kauniisti hopeoinnin läpi.

   Ihania viimeisiä joulunalusviikkoja! ✨

   Poista
 2. Onpas todella ihana paketti!
  Tunnelmallista itsenäisyyspäiväviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kyllä jouluisen paketin! 😄
   Hyvää viikonloppua! ✨

   Poista
 3. Ihana paketti <3 Mukavaa joulun odotusta ja hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Oli mukavaa osallistua lahjavaihtoon. Mukavia joulunodotusviilkoja! ✨

   Poista