tiistai 21. joulukuuta 2021

Terve, terve joulu armahin!

Kuusi on kaunis taas! Koristelimme antaumuksella kuopuksen kanssa. Sitten hän halusi kokeilla soittaa viulua, ja kitaristi-pianisti kun on, sävelet löytyivät pian viulustakin. Sitten hän viihdytti meitä ukulelebiiseillä. Ihmeellistä, miten nuo lapset ovat niin taitavia! He ovat ilo! 

Mietin juuri, miten aika kuluu ja tuo kaikkea ihanaa mukanaan! Noin 25 vuotta sitten vietin ensimmäistä omaa joulua, ja silloin kuusi oli vähän erilainen, noin puolimetrinen, muovinen komistus (kuva alinna). Siitä iloittiin kuitenkin yhdellä lailla kuin nykyisestä ylväästä kuusesta. Opiskelijana oli iso satsaus hankkia se, ja Tiimarista joitakin koristeita. 

Auvoisaa huomista aatonaatonaattoa!


8 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita koristeita! Tutun näköisiä Tiimarikoristeita! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ovat nyt vakiintuneet aitoon kuuseen nämä koristeet. Rovaniemeltä löysimme syksyllä nuo pallot, joissa on kutakoristelu yläreunassa.

   Tiimaria on kyllä vähän ikävä, ja Anttilan tavarataloa. 😀

   Poista
 2. Kaunis joulukuusi koristeineen♥
  Tiimaria ja Anttilaa on minullakin vähän ikävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❣️

   Vaikka on tullut Rustaa ja Tokmannia, niin vanhoja kunnon liikkeitä on ikävä. Ehkä se on tämä ikä, joka tekee nostalgiseksi. 😁

   Poista
 3. Ja täällä vielä yksi, joka ikävoi Tiimaria ja Anttilaa! 😁
  Ihana nimi postauksellasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidetaan olla samaa ikäpolvea. 😄
   Kiitos! Joululaulut mielessä... 🎶

   Poista
 4. Ihanat kuvat kuusenkoristeista!
  Minulla on myös Anttilaa ikävä. Se oli niin monipuolinen tavaratalo, ja pitkät aukioloajat. Tiimari meillä onkin vielä Kouvolassa, ilmeisesti Suomen ainoa, mutta siellä on eri tavarat kuin ennen, huonommat.
  Toivotan hyvää aatonaattoa - ja sitten ollaankin h-hetkessä, kaksi yötä jouluun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta liikettä on avattu, mutta mikään ei oikein korvaa Anttilaa. Tiimarissa oli oma tunnelmansa. Flying Tiger -liike on vähän samanlainen.

   Nyt alkaa olla aatto lähellä. “Kome yötä jouluun on. Laskin aivan itse eilen, kun näin silmät tonttusen..” Tätä kuulee laulettavan, kun on kolme yötä jouluun, vaikka ajoittuukin hetkeen, kun on kaksi yötä jouluun. 😄

   Poista