lauantai 5. syyskuuta 2015

Syksyn tuulia

Syksyn tuoksua on jo selvästi ilmassa. Tuuli tunkee viileämpänä iholle, eikä aurinko enää jaksa aamuja ja iltapäiviä lämmittää. Mikäs silloin mukavampaa kuin hakea kirjastosta joulukirjoja. Niitä löytyikin aimo kasa, vaikka selkeästi käsitöihin ja monimutkaisiin askarteluihin liittyvät jätin näppäräsormisempia odottamaan.

Kynttilät ovat vielä hempeän marjapuuron värisiä. Joulunpuna saa odottaa. Tuoksukynttilästä leijailee ihana viikunan tuoksu. Kuopus halusi illalla Tintti-sarjaa katsellessa raksutella Angry Birds -joulukulhosta, jonka sai viime jouluna lahjaksi. Kyllä vain joulun lähestymisen alkaa aistia.

Tämän viikonlopun agendaan kuuluu syysvaatteiden päivitys: eilen löysin jo työmatkoille uuden tuulitakin ja -housut, kuopukselle kumpparit sadesäille ja sisäpelikengät pian alkavaan koriskouluun. Tänään pitää hakea lisää kumppareita sekä täydennystä hanskavarastoihin. Keskiaikapäivillä voisi myös piipahtaa katsomassa, miten elettiin ja pukeuduttiin aikana ennen kumppareita ja gore texiä.

Leppoisaa lauantaita!





8 kommenttia:

  1. Mullakin on yksi joulukirja kirjastosta, jota olen lukenut ahkerasti. Ja kynttilöitä ollaan poltettu. Ihan selvä syksyn tunne on.
    Keskiaikapäivät kuulostaa mielenkiintoisilta. Sellaisille olisi kiva päästä. Mukavaa syyslauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiilis vaihtui viikossa kesäisestä syksyiseen. Viikko sitten vielä otin aurinkoa... :)

      Poista
  2. Kävin järkyttämässä meidän kirjaston uutta tätiä kun hain varaukset viime viikolla. Yhteensä 10 varausta joista 9 oli joulukirjaa :D Mutta nyt ne vielä saa nopsaan odotuksen jälkeen ja laina-aikakin on normaali!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olin varmasti kirjastomme enesimmäisiä joulukirjojen lainaajia. Mutta nyt niitä todellakin vielä löytää kivasti :)

      Poista
  3. Ihania tunnelmia ❤️ Myönnän, että itsekin nappasin hyllystä Teresa Välimäen Hyvää Joulua -kirjan...päädyin leivonnaissivuille suunnittelemaan kuopuksen tulevia synttäreitä...Suosittelen kirjaa, tosi mukava ja hyviä reseptejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen jo netistä kurkistellut jouluisia ruokaohjeita. Välimäen kirjaa en olekaan nähnyt. Pitää seuraavalla kirjastoreissulla etsiskellä.

      Meilläkin on kuopuksen synttärit pian... :)

      Poista
  4. Joulukirjat on niin ihania. Mä ennen lainailin niitä kirjastosta, mutta nyt oon löytänyt myös muutamia kirpparilta ihan omaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukirjat on kivoja omana, niin voi napata käteen milloin vaan. 😊

      Poista