sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Tee itse ihana joulu -lehti

Lehtihyllyn ensimmäinen joululehti on ohittamaton houkutus. Usein se on ollut englannin- tai ruotsinkielinen, koska suomenkieliset lehdet toimitetaan myöhemmin, mutta tänä syksynä silmiin sattui jo 100 päivää ennen joulua ilmestynyt Tee itse ihana joulu -lehti. Tähän on koottu aiempien vuosien Parhaat 100 ideaa jouluun -lehdet 140-sivuiseksi paketiksi uusin lisäideoin höystettynä.

Ensin meinasin nimen perusteella jättää lehden hyllyyn, koska en ole mikään diy-ihminen, mutta kun selasin sitä, sisältö olikin tunnelmallisia kuvia ja toteuttamiskelpoisia ideoita eikä niinkään askarteluja, niin kuin olin pelännyt. Myös perheenjäsenten mielestä minun piti ehdottomasti se saada.

Kauniissa lehdessä oli ideoita joulutunnelman luomiseen sisällä ja ulkona, koristeiden tuunaamista, kukka-asetelmaideoita ja vähän jouluherkkuideoitakin. Jos jouluinto alkaa jo kutitella, kannattaa lehti napata kaupasta.


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinhän siinä käy. 😄 Tämä lehti ei kuitenkaan ollut ainakaan minulle pettymys, vaikka joskus joululehtien kanssa saattaa niin sattua.

   Poista
 2. Minäkin huomasin tuon lehden, Oi ihana joulun odotus. Kynttilöistä se alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on jo parit led-valot palaneet. Ei kaikkein jouluisimmat vielä kuitenkaan. 😄✨

   Poista
 3. Minäkin huomasin lehden marketissa, mutta en ehtinyt siihen tarttua. Kuviesi perusteella sisältö näyttää kauniimmalta kuin kannen perusteella arvelin. 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehden sisältö oli kyllä kiva yllätys. En ole ostanut aiemmin noita lehtiä (muistaakseni), joista tämä lehti on koostettu. Kansi tosiaan viittaa ehkä enemmän askarteluun. 😄

   Poista
 4. Lehti näyttää hyvin lupaavalta.

  VastaaPoista