maanantai 17. lokakuuta 2022

Hämärän hyssyä ja lomaa

Kyllä alkaakin olla pimeää. Ihanaa pimeää. Ja pimeään valo, liekki, toinen ja kolmas. Rakastan tätä aikaa. Viininpunaista, vihreää. Puistelua, pyyhkimistä, imurointia. Ja sitten talvimattoa, verhoa, kynttilöitä, valoja. Jo vähän. Kyllä nyt jo saa. Alkoihan syysloma. Ja on pimeää. Ihanaa pimeää!





6 kommenttia:

  1. Täälläkin fiilistellään pimeyttä 🤍 Mukavaa syysloman jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 💛 Loma tuli tarpeeseen. Viime viikolla ei meinannut jaksaa nostaa enää sormeaankaan ja joka päivä särki päätä. Nyt keräillään voimia. 🍂

      Poista
  2. Toivottavasti loma oli virkistävä!
    Meidän vaihtuvat vuodenajat ovat ihanat. Valoisan kesän jälkeen on mukavaa saada hieman hiljentyä hämärässä ja nauttia kodin lämmöstä ja tunnelmasta, kuten kuvissasi.
    Teejoulukalentereista: Minäkin juon mustaa teetä tosi harvoin, mutta kalentereissa on usein esimerkiksi monia rooibospusseja.
    Viime yönä oli kuusi astetta pakkasta, alkaa näyttää jo talviselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma meni hyvin, vaikkakin nopeasti. 😄 Pimeässä on mukava nauttia tunnelmavaloista ja kynttilöistä. Ajattelin ensin, voiko tänä vuonna jouluvaloja laittaa ollenkaan sähkön hinnan vuoksi. Mies sitten laski yksistä valoista, jotka ikkunaan laitoimme, että koko joulukautena siihen menee pari euroa vaikka palaisi koko päivän (eikä meillä pala kuin illalla). Ja kun ikkunavalo on päällä, ei tule laitettua kattovaloa päälle. Eihän sitä nyt koko talvikautta voi pimeässäkään istua.
      Kylmä kausi on selvästi alkamassa. Täälläkin oli vielä iltapäivällä kastelukannun vesi pinnasta jäässä. 🌬

      Poista
  3. Kyllä saa, todellakin. Meillä myös on menossa ensimmäisten valojen laittaminen ikkunoihin ja parvekkeelle. Hypistelin jopa joulukuusen nauhoja Prismassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kävin myös Prismassa ja CM:ssa katselemassa joulutarjontaa. Yllättävän niukkaa oli vielä. Mutta Rusta ei pettänyt. Sielä tuli jotain ihan pientä jouluista hankittua. 😄

      Poista