torstai 24. lokakuuta 2024

Valoa pimeyteen ja ihan pihalla

Olen joskus maininnut, että meillä on vain kaksi pistorasiaa pihalla. Yksi menee pihavalolle ja toinen pakkasten tullessa pojan auton lämmitykseen.  Jakopistokkeen avulla saa yhdet jouluvalot sisäänkäynnin vieressä olevalle pikkuterassille.

Tänään iski inspiraatio laittaa pikkuterassille vähän koristusta. Vanhasta kaapista jätin yhden lokerikkolaatikon, johon värkkäsin piha-asetelman. Männystä oli tippunut iso oksa, josta sai havua. Kesän marketoissa on vielä kukkia jäljellä. Puusydän, pieni peltinen kastelukannu, vähän tekokasveja ja vielä yhdet patterivalot, niin tuli halloween-tunnelmaa ja valoa. 












6 kommenttia:

  1. Todella kaunista tunnelmaa kuvissasi.❤️

    VastaaPoista
  2. Ihanan tunnelmallista ja hyviä kuvia!
    (Minusta hämärässä kuvaaminen on vaikeaa. Koskaan ei tulos ole yhtä kiva kuin todellisuudessa.)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ✨ Hämärässä kuvaaminen on kyllä hankalaa. Minulla on onnettoman vanha Ipad, jolla teen postauksia, ja sillä on vaikea ottaa talvisaikaan kuvia sisällä, kun valaistus ei ole kovin hyvä. Ehkä se on sitten omiaan hämärään ulkokuvaukseen. 😄

      Hyvää viikonloppua! 🌺

      Poista
  3. Hieno idea! Minullakin kuvaaminen on suuri haaste sekä täysauringossa että pimeällä. Arvaas mitä, täällä just sovittelen ledejä sinne sun tänne. Etupihan iso sarja taitaa jäädä viikonlopulle.

    Mukavaa viikonloppua♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vanha laatikko uusiokäytössä. 😄 Nyt on valojen aika, kun ulkona on niin pimeä eikä luntakaan ole vielä tiedossa. ✨

      Hyvää viikonloppua! 🌺

      Poista