lauantai 26. lokakuuta 2024

Ideoita joululehdistä, osa 5

 Ihana joulu -lehdessä vuodelta 2020 oli juttu erilaisista joulukalentereista. 

Siitä tuli mieleeni, että en ole vielä miettinyt ollenkaan tämän vuoden joulukalenteria. Perinteisesti olen hankkinut jonkin kauniskuvioisen kuvajoulukalenterin. 

Paljon erikokoisia kuvajoulukalentereita, muun muassa kauniita saksalaisia, löytyy  Hyvän tuulen puoti -verkkokaupasta (klik).

Punaisen ristin verkkokaupassa (klik) olisi kuvakalentereita Martta Wendelinin kauniilla kuvilla. 

Tarjolla on myös kirjajoulukalentereita, kuten tämä Hyvän mielen joulukalenteri -kirja (klik).

Itse täytettävän kartonkisen joulukalenterin voi hankkia vaikkapa My Dream Day -verkkokaupasta (klik).

Suklaajoulukalenteri minulla on ollut aikuisikäisenä pari kertaa. Karkkikalentereista tällainen Bülow- lakritsijoulukalenteri (klik) olisi kyllä mieluinen ja makoisa. Kalenterissa on kaksi palaa per luukku.

Joulukalentereiden kirjo on valtava, kun niitä alkaa selailla. On kosmetiikkakalentereita, tee-, kahvi- ja kaakaokalentereita, lemmikkien kalentereita, kalastajan kalentereita, käsityökalentereita, korukalentereita ja palapelikalentereita. Jokaiselle joulun lähtölaskennasta kiinnostuneelle löytynee siis mieluinen.

Rentouttavaa, glögintuoksuista viikonloppua! ✨


4 kommenttia:

  1. Joulukalentereita on tosiaan jokaiseen makuun. :)
    Olin ajatellut etten tänä vuonna osta kalenteria, mutta tavaratalon kosmetiikka-ale alensi mukavasti hintoja ja ostin Nivea-kalenterin, jossa on paljon tuotteita, joita käytän muutenkin säännöllisesti.
    Palapelikalenterit ovat todella kiva idea.
    Tunnelmallista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikkakalenteri voisi olla kiva. Nivealla on hyviä tuotteita. Palapelikalentereita näytti olevan sekä lapsille että aikuisille. Muumipalapelikalenteri voisi olla mukava. Lapsille oli myös pikkukirjoja joka jouluodotuspäivälle. Vaikea valita kaikista mahdollisista kalentereista!

      Leppoisaa sunnuntaita! 😀

      Poista
  2. Pidän yksinkertaisesta paperista -joulukalenteristani - jonka tunnen lapsuudesta asti - jossa on pienet avattavat pahviovet ja niiden takana pieniä kuvia...mutta sen täytyy olla upea kokonaisuus - jouluinen.
    Huh... Odotan jo innolla...
    vaikka meillä on nyt kaunein aurinkoinen syksy.
    Ystävällisin terveisin sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on useimmiten paperinen kuvajoulukalenteri. Jos siinä on hopeahileitä, sitä parempi! Siitä tulee tosiaan lapsuus mieleen. 😄 Jännittävää aikaa! ✨

      Mukavaa sunnuntaita! 🍁

      Poista