lauantai 30. lokakuuta 2021

55 yötä jouluun

Marraskuu on jo ovella ja joulu lähestyy lähestymistään! Syyslomalla kävimme Joulupukin pajakylässä Rovaniemellä ja Oulussa, ja siellä näimme jo hetken aikaa lunta. Pari uutta koristetta matkalta lähti mukaan, kuten metallinhohtoinen kynttilämalja.

Meille tuli ensimmäinen joulukuusi, pieni sinikuusi terassille. Kaiteeseen ja kuuseen kiedottiin led-valot, jotka tuovat jo suloisesti joulun tunnelmaa. 

Halloweenin tai kekrin koristelut ovat nykyään hillityissä mittasuhteissa, kun naamiasjuhlaikä on jälkikasvulla ohi. Pikkuinen kurpitsaan istutettu viherkasvi löytyi marketista.







6 kommenttia:

  1. olisi se aloitettava pihakoristelu.kaveri toi tonttupatsaan kirppikseltä.enoikein tiedä mitä tontun kädessä on,epäilen kirjaa.hoitolapsi ilmoitti että se on poliisinpilli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niin pimeää, kun lunta ei vielä ole, että vähän piristystä pihaan saa valoilla. 🌠
      Tontut ne kanniskelevat jos minkälaista tavaraa... 🧑‍🎄

      Poista
  2. Aivan ihana kuusi! <3
    Mukavaa marraskuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä suloinen joulumielen tuoja!
      Ihanaa marraskuuta! ✨

      Poista
  3. Uh, noinko vähän?? Jouluahdistus (siis se, ettei ehdi valmistautua kunnolla, astuu kehiin aina näillä vaiheilla vuotta), voi veljet, koskahan sitä ei tule? Rakastan joulua, mutta kaipaan myös hirveästi jotain menneitä jouluja ja siksi nykyiset on tuskallisia. Vanhempien kuolema 2016 vaikuttaa yhä tähänkin. Haluaisin, että aika menisi paljon hitaammin yleensäkin!

    Ihana kuusi terassilla teillä! Meilläkin on jo pari valohässäkkää ripustettu puutarhaan ja pari ehkä vielä ripustetaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se aika tässä vaiheessa kuluu liiankin nopeasti! 😃 Minäkin olen melankolinen nostalgikko.

      Meillä palaa jo muutamassa kohdassa pihalla ledit. Valoa tarvitaan todellakin tuonne pimeyteen! ✨

      Poista