keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Pallottelua

Taas yhdet jouluvalot ovat löytäneet paikkansa. Airam led Mona -valoissa on valkeita ja harmaita paperinarupalloja ja lämpimän valkoiset valot. Led-lamput eivät ole vaihdettavissa, mutta paloaikaa luvattiin 10 000 tuntia.

Montakohan joulua on tuo määrä tunteja, jos marraskuusta uuteen vuoteen polttelee valoja iltasella esimerkiksi viitisen tuntia. Näin myöhään ei jaksa laskea... tai pakkohan se on räknätä...rapiat 33 vuotta minun laskupäälläni. Eiköhän valoista ehdi sinä aikana nauttia koko rahan edestä, vai mitä?6 kommenttia:

 1. Mä olen kans noita pallovaloja kovasti ihaillut. <3 Ovat tosi kauniita!! Nyt mietinnässä josko tekis itse paperinarusta näitä. Katotaan kuinka tämän idean kanssa käy. ;) Niitä ideoita kun on paljon, mutta aikaa toteutukseen on rajallinen määrä. Yritys on kuitenkin hyvä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti onnistuu tuollaiset tehdä itsekin näppärissä käsissä. Omat askartelutaitoni ovat vähän niin ja näin, joten valmista tulee hankittua :)

   Poista
 2. Minultakin nuo valot löytyvät jo kolmannet kappaleet, kun kahdet edelliset menivät rikki... Melko heikosti valmistettuja, mutta ah niin kauniita :-) Jätin edelliset tosin vielä talteen, jos niistä saisi pallot ehjänä irti, niin voisi tehdä uuden valosarjan. Ideoita siis täälläkin, mutta se aika....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi, että Airamin valot olleet niin heikkolaatuiset. Mutta tosiaan, pitääpä koettaa laittaa uusi led-ketju, jos valot sanovat sopimuksensa irti :)

   Poista
 3. Kappas, minä ostin ihan samat valot juuri tannoin : ) Kauniit ovat. Laitoin keittiöön tunnelmaa tuomaan. Myyjä sanoi, että viime vuonna kyseiset valot myytiin hetkessä loppuun, ja näytti tänä vuonna käyneen samoin, kun muutama päivä sitten ko. kaupassa poiketessani ei näitä valoja enää ollut. Muita kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat olleet kyllä kivat valot! Kuvissa harmaat pallot näyttävät vähän tummemmilta kuin ne livenä ovat :)

   Poista