lauantai 1. marraskuuta 2014

Halloween-juhlaa

Meillä vietettiin tänään elämämme ensimmäistä halloween-juhlaa. Pikkupojat halusivat sellaiseen juhlaan, ja koska sellaisia ei ollut tiedossa, järjestimme itse halloween-naamiaiset. Pojat kutsuivat muutaman ystävänsä, hankimme ja itsekin askartelimme vähän rekvisiittaa ja ostimme herkkuja. Kuvissa oleva upea kurpitsanmuotoinen täytekakku on ammattiopiston nuorten leipureiden käsialaa.

Harmaat verhot toivat hämyisää tunnelmaa. Pihalta tuotiin pari oksaa, joihin laitettiin hämähäkkejä roikkumaan. Ikkunoihin tuli kurpitsoita, haamuja ja lepakkoja. Karkkeina oli matoja, hiiriä, kaloja ja krokotiileja. Kurpitsojen asemesta koristeltiin haamunaamoilla appelsiineja. Oranssi-mustaa serpentiiniä ripusteltiin sinne tänne.

Pojat olivat pelottavissa asuissa, ja hauskaa oli. Kannatti järjestää. Päivän teemasta innostuneina pojat lähtivät vielä pimeällä pihalle taskulamppujen kanssa leikkimään rosvoa. Illaksi rauhoituimme tunnelmallisesti kynttilänvalon kajoon.
6 kommenttia:

 1. Vautsi, mitkä juhlat ja noi ihanat appelsiinit kruunaa kaiken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli juhlissa ja herkkuja tuli syötyä :) Appelsiinikurpitsat näin jonkun blogissa, ja nämä onnistuivat kevyemmillä välineillä kuin kurpitsan koristelu.

   Poista
 2. Komeannäköinen juhlapöytä ja koristelut. Ja tulipas kivannäköiset lyhdyt appelsiineistä. Hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Appelsiinilyhdyn idea löytyi jonkun blogista. Kiitos vaan idean keksijälle, vaikka en enää yhtään muista, kenen blogissa kuvaan törmäsin :)

   Poista
 3. danke für die tollen bilder und inspirationen!!! einen schönen sonntag wünscht angie aus deutschland

  VastaaPoista