sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Marraskuista tunnelmaa

Joulunalusviikot laukkaavat ohi kuin porolauma. Taasen olemme sunnuntaissa, ja eilen kotikaupungissani oli jouluavajaiset. Ensimmäiset joulumyyjäiset on katsastettu. Ihania käsitöitä oli myyntiin valmistettu. Mukaan tarttui vanhoista nuottipapereista tehtyjä tähtiä. Joulukortteja täytyy tänään hakea vähän lisää, kun illalla tuli tarkemmin laskettua, paljonko niitä tarvitaan.

Vanhoja joulukortteja selatessani erottelin joukosta seinälle laitettavaa korttikuusta varten koskettavimpia. Tyhjään olohuonen nurkkaan löytyi viikon aikana valkoinen lipasto. Valoja laiteltiin taas vähän lisää. Rajattoman joululevyt soivat aamusta asti. Joulu hiipii joka nurkkaan ja sydämen sopukkaan. Tunnelmallista sunnuntaita kaikille teille täällä piipahtajille <3

8 kommenttia:

 1. Kaunis tuo korttikuusi. Sellaisen voisi itsekin tehdä kotiinsa, kunha kortteja alkaa tipahtaa postilaatikosta. Tunnelmallista sunnuntaita sinnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitsin tähän korttikuuseen nostalgisia kortteja. Näitähän voi tehdä erityylisiäkin (jos on säästänyt vanhat kortit, kuten tällainen hamstraaja), esimerkiksi pelkkiä tonttukortteja tai vain kiilteleviä, moderneja kortteja... :)

   Poista
 2. Ihana tuo korttikuusi ja tosi kiva idea myös! Saa vanhat kortit samalla myös uusiokäyttöön. Tällaisena nostalgikkona katselinkin, että hienot, vanhanajan tunnelmaa henkivät kortit olet kuuseen valinnut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Rakastan vanhan ajan kortteja. Niissä on koskettavaa joulun henkeä.

   Poista
 3. Ilosta maanantaiaamua täältä kammarista ! Tasan kuukausi aattoon, nyt nautitaan tunnelmista iliman turhaa hötkyilya :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän me tehdään :) Mukavaa marraskuun viimeistä viikkoa Lovviisan kammariin ja muille myös!

   Poista
 4. Kuvat täynnä joulun tunnelmaa! Kiitos, kun kävit blogivisiitillä!

  VastaaPoista