maanantai 24. marraskuuta 2014

Punaista ja valkoista

Keilttiön jouluteema on meillä tänä vuonna Marianne-raidat. Anoppi ompeli raitakankaasta verhot, ja Airam Led Kaili -tähtiverhot tuovat ruutuihin valoiloa. Valkoinen pöytäliina ja punainen kaitaliina odottavat aattoa. Raitaisia kahvi- tai glögimukeja ja teemanmukaisia lautasliinoja löytyi ahkeralla hakemisella. Punaiset ja valkoiset tuikkuastiat vielä lisäämään elävää tulta sekä Marianne-karkkeja ja polkkakeppejä kahvipöytään. 

Tilattuna on punavalkoraitainen mekko, ja että piti monta nettikauppaa kahlata ennen kuin oikeanlainen löytyi. Joku voisi ajatella, että mennäänköhän vähän liiallisuuksiin... Itse olen sitä mieltä, että varmasti mennään. Joulu on kuitenkin vain kerran vuodessa vaikka juhannuskin joka vuosi, niin kuin isäni tapasi sanoa.

Ulko-oveen tilasin Helsinki living -nettikaupasta valkoiset hiutaleet. Näitä oli kaksi paketissa, ja ne voi napsauttaa kätevästi toisiinsa ja ripustaa mukana tulevalla imukupilla. Näistä voisi siis tehdä niin pitkän ketjun kuin tarvitsee. Helsinki livingistä tilasin myös useita kivoja joululahjoja. Kotimaista tuotantoahan kannattaa kannattaa.9 kommenttia:

 1. Ihana teema! Verhot näyttävät niin raikkailta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jiitos :) Ensin etsin valmisverhoja tai salusiineja, mutta ei tärpännyt nettikaupoissakaan. Sitten kävin parissa kangaskaupassa, joista jälkimmäisestä löytyi oikeanlaista, raikasta raitaa. Onneksi anoppi taitaa ompelun, kun oma peukalo on keskellä kämmentä.

   Poista
  2. Siis kiitos! Hitsi, eikö näitä kommenttien virheitä pääse mistään korjaamaan :)

   Poista
 2. Ihastuttavaa punavalkoraitaa! Kauniilta näyttää ja tosi kiva, että on joku tietty teema koristelussa. Nätit on myös nuo lumihiutaleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat ovat minunkin mielestäni sekä verhot että hiutaleet :) Helsinki livingissä on kivoja suomalaisia design-tuotteita. Toki löytyy muunmaalaisiakin tuotteita, mutta helppo bongata suomalaista.

   Poista
 3. Ihanat nuo tähtivalot! Tykkää tähdistä kamalasti...:) Ja kauniit verhotkin, kelpaa odotella joulua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Mekin tykätään näistä kovasti. Nuo tähtivalot tuntuvat kuin tällaisiin ikkunoihin tehdyiltä. Löysin somia polkkatikkareita, joita pitää jollain konstilla asetella pöytään aattona. Punaisista ja valkoisista tulppaaneista voisi suunnitella kukka-asetelman pöytään myös...

   Poista
 4. Nuo tähtivalot on kyllä tosi ihanat!! <3 Mä oon yrittänyt etsiä meidän jouluverhoja, vaan en ole löytänyt niitä mistään... En ymmärrä, että mihin ihmeeseen olen ne viime vuonna laittanut. Me kun muutettiin tähän kotiin vasta reilu vuosi sitten, niin ehkä sen takia tavarat ovat hakeneet omaa paikkaansa jonkun verrankin. Mutta eiköhän ne vielä jostain löydy keittiön ikkunaankin. :D
  Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on jotain kadoksissa meidänkin talossa. Joku kotitonttu varmaan piilottelee kakenlaista kadonnutta :) Kiitos kommentista ja mukavaa joulukuun alkua!

   Poista