sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Halloweenia

Eilen ekaluokkalaisemme vietti hallowen-naamiaisia kavereidensa kanssa. Keskimmäinen oli jo perjantaina kaverinsa juhlissa, kun eilen oli esiintymiskeikka. Meillä vietettiin halloweenia ensimmäisen kerran vuosi sitten, ja tänä vuonna juhla olikin sitten jo itsestäänselvyys, ja mikäpä siinä. 

Naamiaiset, herkut ja lapsilauma tuovat eloa tähän pimeään ajanjaksoon. Kaukana asuvina emme pääse haudoilla käymään, mutta kynttilöitä poltettiin toki sisällä ja pihalla vielä iltamassa jo menneitä läheisiä muistellen.

Illan ohjelmaan kuului taskulampuilla leikkimistä vain tunnelmavaloilla valaistussa nuorimmaisen pimeässä huoneessa. Sitten vuorossa oli Lenni Luupää -peliä, piilosleikkiä, halloween-kuvien värittämistä ja tietenkin herkuttelua. Tunnelmaan sopivaa musiikkia soi Apple-tv:n kautta.

(Aamullisia kuvia kun herkut jo lähestulkoon syöty)
4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää siltä, että teillä oli mukavat halloween juhlat! :)
  Hauskoja muuten nuo keksi-hämähäkit.

  Pikkuhiljaa laajenee tämä halloweenin juhlinta täällä Suomessakin. Meillä kävi "karkki vai kepponen" -porukoita. Tämäkin jotenkin vielä niin uusi tapa, mutta olin onneksi varautunut karkeilla.. Ja tottakai omat lapsetkin olisivat halunneet lähteä "karkki vai kepponen" -kierrokselle, mutta sovittiin että jos katsottaisiin sitä sitten ensi vuonna..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei käynyt keppostelijoita. Onhan se vielä aika uutta Suomessa. Hauskat juhlat oli! Pojalla oli Darth maul -puku ja vierailla tietysti myös teema-asuja :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Meillä vietettiin myös halloweenia perheen kanssa.
  Blogissani on joitain kuvia niistä!

  VastaaPoista
 3. Olinkin ja katsonut hyytävät koristelunne :) Me vielä vähän himmailtiin, kun ajateltiin, että ekaluokkalaiset saattavat jännittää. Meilläkin oli mustia pusseja suikaloitu ovien yläkarmeihin, luurankokoriste jolla loistavat silmät ja isoveljen luurankopuku hengarissa.

  VastaaPoista